• 035 525 1333
 • [javascript protected email address]

Hoe werkt narrowcasting?

Volgnummersystemen

PharmaQ: Dit is ons eenvoudige volgnummersysteem. Bezoekers van de apotheek trekken een nummer van uit de rode dispenser en u kunt de nummers die op het scherm worden vertoond, bedienen via een "programmaatje" dat op de workstations aan de balie is geïnstalleerd. Balieverwijzing is mogelijk. Er is geen investering nodig (behalve eventueel aanschaf van de rode dispenser en bonnetjes) en de maandelijkse kosten hiervoor zijn minimaal.

PharmaQ Plus: Ons zeer uitgebreide volgnummersysteem dat alles bevat dat u maar van een volgnummersysteem kunt wensen: mogelijkheid tot klantdifferentiatie, rapportages/ statistieken, "stoplichtfunctie", app voor op uw smartphone, etc. Installatie en hardware gaan weer nagenoeg tegen kostprijs en ook hiervoor zijn de maandelijkse kosten minimaal.


Neem contact op met Maarten Groen voor meer informatie!

3d box

Content


 • U kunt uw keuze maken uit onze media library

  met daarin vele apotheekgerelateerde filmpjes

 • Wij bieden u seizoensgebonden thema's

  waarmee u uw patiƫnten van actuele en nuttige tips voorziet

 • U kunt zelf uw eigen filmpjes maken

  in een handomdraai

 • U kunt ook kiezen voor infotainment

  als nieuws- en/of weersberichten

 • Tickertape

  nieuwsfeeds en/of eigen teksten

 • Lokaal nieuws

  om de relevantie nog verder te vergroten

 • Eigen gezicht

  uw eigen tv-kanaal

Installatie

1

Eigen medewerkers

De installatie wordt door onze eigen medewerkers uitgevoerd. Hierdoor weten wij zeker dat degene(n) die de installatie uitvoert daar ook bekwaam voor is en precies weet wat die moet doen.

2

Professioneel

Installatie gebeurt door professionals die dit al jarenlang doen en zo ongeveer alle situaties al wel eens hebben meegemaakt.

3

Gespecialiseerd

Installatie wordt gedaan door medewerkers die hierin gespecialiseerd zijn. Geen techneut "die dit er even bij doet" maar personeel dat niets anders doet dan narrowcastingsystemen installeren.

4

Niet weg voor u tevreden bent

Onze installateurs gaan pas bij u weg als ze zich ervan hebben verzekerd dat alles goed functioneert en u daarover tevreden bent.

Hard- en software

Beeldschermen

Beeldschermen

Over het algemeen maken wij gebruik van professionele Samsung-beeldschermen. Het gebruik van "consumenten TV's" is wel mogelijk, maar hebben wel als nadeel dat deze meer storingsgevoelig zijn, minder garantie hebben, minder branduren aan kunnen, etc.

Mini PC

Mini PC

Wij maken gebruik van thin clients. Dit zijn "kleine computers" die direct achter het beeldscherm worden geplaatst en waarop onze software is geinstalleerd. Deze thin clients maken via uw bestaande netwerk verbinding met onze servers en halen zo de content binnen. Ook "besturen" ze de beeldschermen, zodat deze bijvoorbeeld automatisch aan en uit gaan op basis van uw openingstijden.

Software

Software

Via de content manager op het besloten gedeelte van deze website bepaalt u welke content er wordt vertoond. Via onze servers wordt dit doorgegeven aan de software die op mini pc's draait. We zullen u hier verder niet vermoeien met de technische details. Software met stabiel zijn! Doen wat het moet doen! Uiteraard hebben wij onze software wel zo ingericht dat de belasting van uw netwerk minimaal is en u dus geen hinder van het systeem bij andere applicaties ondervindt.

Ticket dispenser

Ticket dispenser

Voor ons eenvoudige volgnummersysteem kunt u een dispenser inclusief volgnummers bij ons aanschaffen. Voor ons uitgebreide volgnummersysteem leveren wij de terminal die bestaat uit een touchscreen-pc, printer en behuizing.

Bevestigingsmateriaal

Bevestigingsmateriaal

Voor de bevestiging van het systeem zijn plafond, wand of op een staande voet het meest gangbaar. Uiteraard zijn de mogelijkheden legio en zullen wij u hierin adviseren en indien nodig maatwerk leveren.

Accesoires

Accesoires

Uiteraard leveren wij het systeem inclusief alle benodigde accesoires als kabels, kabelgootjes, etc. en gebruiken wij ook hiervoor materiaal van de beste kwaliteit.

Veelgestelde vragen

Dat kan zeker en er zijn er velen u voor gegaan. Alleen zijn die nu klant bij ons, aangezien het schier onmogelijk bleek om de content mooi, actueel en interessant te houden.
Ten eerste omdat er vooor PharmaQ geen extra investeringen nodig zijn. Het scherm en de mini pc hangen er immers al.
Ten tweede verhoogt het de "kijkcijfers" voor het narrowcastingsysteem, waardoor het de relevantie daarvan dus vergroot. Daarom rekenen wij alleen een minimaal tarief voor storing- en onderhoud.